Takarításban Szakértő Partner | Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten (is)
Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen szolgáltatásokat foglal magába az irodatakarítás?

Elsősorban a padlószőnyeg, a parketta és a laminált padló takarítását, a bútorok, lámpatestek és egyéb dísztárgyak portalanítását. Ezeken felül a mellékhelyiségek alapos fertőtlenítését, a kézmosók és WC-papír tartályok feltöltését.
Kérés esetén az ablakok és függönyök tisztítását is vállaljuk.

Milyen időközönként érdemes az irodát takarítani?

Ez leginkább attól függ, hogy hány fő dolgozik a helyiségben. Kisebb létszámú munkahelyek esetében hetente 1-2 alkalommal, több főt számláló cégeknél, a téli hónapokban, akár napi 1-szer is szükséges lehet az irodatakarítás.

Kinek kell biztosítani a takarításhoz szükséges gépeket és tisztítószereket?

Cégünk mindenre felkészült, Önnek ezekre nem lesz gondja! Munkánk során modern berendezésekkel és mélyen tisztító vegyszerekkel dolgozunk.

Milyen időpontokban végzik az irodatakarítást?

Az esetek többségében a munkaidő megkezdése előtt vagy után kerítünk rá sort. Így tehát a takarítás időpontját valójában megbízónk határozza meg - mi Önhöz alkalmazkodunk!

Csak Budapesten vállalnak irodatakarítást?

Budapesten és vonzáskörzetében. Ha szeretné, hogy Önhöz is ellátogassunk, feltétlenül keressen minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessen időpontot!  

Bejárónőt szeretnék fogadni, mi ennek a menete?

Weboldalunkon, a Bejárónők menüpont alatt megtekintheti az alkalmazásunkban álló takarítónők listáját. A fényképpel ellátott adatlapok között keresgélve könnyedén kiválaszthatja azt a személyt, aki a leginkább szimpatikus Önnek.

Kárpittisztítás - milyen bútorokat, berendezéseket bízhatok Önökre?

Ülőgarnitúrákat, székeket, kanapékat, vagy egyéb, kárpittal bevont berendezéseket is (ágymatrac, autókárpit).

A kárpittisztítás a helyszínen történik?

Igen, mi mindig házhoz megyünk, akár hétvégén is. A mélytisztítás folyamata csupán pár órát vesz igénybe (ez függ a berendezés méretétől és szennyezettségétől is).  

A makacs foltok is eltávolíthatók a kárpitból?

Speciális tisztítószerek és módszerek alkalmazásával a rágón át a vörösbor foltig a legtöbb szennyeződést könnyedén eltávolítjuk a kárpittisztítás során anélkül, hogy az anyag felülete sérülne.

Milyen technikái vannak a szőnyegtisztításnak?

Az alapos szőnyegtisztítás első lépése a kézi előkészítés, a folteltávolítás, a makacs szennyeződések végleges eltüntetése. Ezt követi a mélytisztítás, amit már erre a célra kifejlesztett takarítógépekkel végzünk.

Milyen típusú szőnyegek tisztítását vállalják?

Nyugodtan ránk bízhatja a műszálból, pamutból vagy gyapjúból készült szőnyegeket, de a keleti típusú modellek tisztítását is.

Milyen gyakran érdemes tisztíttatni a szőnyegeket?

Ez leginkább attól függ, hogy hol és milyen körülményeknek van kitéve az adott szőnyeg. Az otthon használt modellek tisztítása egy évben legalább 1-szer, a nagyobb forgalmú helyeken (irodaházak, hotelek) elhelyezett darabok takarítása gyakrabban javasolt (negyedévente min. 1-szer).